Ambitieus Twente

‘Audentis et Virtutis’ Vacaturebank.

Voor bedrijven

Samenwerken? Graag!

Door het veelzijdige en ondernemende karakter van de leden van het DSCC/DJCR ‘Audentis et Virtutis’ zijn er vele mogelijkheden tot samenwerking aanwezig. Onze leden zijn vertegenwoordigd in alle studierichtingen aan de Universiteit Twente en zo hebben wij een leidende rol binnen het studentenleven in Enschede. De samenwerkingsmogelijkheden zijn in te delen in drie categorieën: de vacaturebank van Audentis, sponsoring en recruitmentactiviteiten. 

Onze eigen vacaturebank is opgezet met als doel een handig overzicht van openstaande vacatures te creëren voor Enschedese studenten van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool. Het gaat daarbij om de beschikbare werkacties, bijbanen, stages en traineeships die worden aangeboden. De hechtheid en veelzijdigheid van onze vereniging in combinatie met het ondernemende karakter van onze leden maakt ons een interessante afzetmarkt.

Wij bieden vacatures van bedrijven aan die niet alleen gefocust zijn op onze leden, maar op geheel studerend Enschede.

Sponsoring

Er zijn vele mogelijkheden om met Audentis een samenwerking aan te gaan. Allereerst is er de mogelijkheid tot het adverteren op één van de vele locaties die Audentis in haar bezit heeft. Dit kan product sponsoring zijn, maar ook het promoten van uw organisatie op de Sociëteit, in studentencafé ‘t Gat in de Markt of in studieruimte De Bul.

Daarnaast worden er door het collegejaar heen vele evenementen georganiseerd op onze Sociëteit T.R.A.M., waar u groot voordeel mee kunt behalen. Zeer interessant in deze categorie zijn de evenementen  gedurende de periodes van de Diesweek en de Audentis Kick-in. In de Diesweek viert Audentis haar verjaardag, waarbij heel studerend Enschede wordt uitgenodigd om mee te feesten tijdens de vele open feesten en het Diesgala. Tijdens de Audentis Kick-in presenteert de vereniging zich aan de duizenden nieuwe studenten die aan de Universiteit twente gaan studeren en organiseert Audentis 10 dagen lang activiteiten om de nieuwe eerstejaars zich in Enschede thuis te laten voelen.

Voor meer informatie over deze grote evenementen kunt u contact opnemen met de Senaat door een bericht te sturen naar zakelijk@audentis.

Recruitment

Audentis neemt graag het voortouw in het stimuleren van de contacten tussen bedrijven en studenten. Jaarlijks worden hiervoor verschillende evenementen georganiseerd, zoals de Audentis Ambitiedag en de bedrijvengangendiners. Hiermee stelt Audentis u graag in de mogelijkheid om direct in contact te komen met geïnteresseerde ouderejaarsleden via informele sessies en borrels.

Bent u geïnteresseerd in de samenwerking met Audentis aangaande recruitment, dan kunt u voor meer informatie contact opnemen met de Senaat door een bericht te sturen naar zakelijk@audentis.nl.