Ambitieus Twente

Afstudeeropdrachten TDC Groep

Bij TDC groep staan er 3 onderzoeksopdrachten open voor afstudeerders per januari/februari 2024! Het gaat om de volgende projecten:
  1. Business development nieuwe concept zorg of jobcoaching nederland (www.jobcoachingnederland.nl)
  2. Strategie ontwikkelen voor de communicatiegroepen van de TDC Groep en het vergroten van bereik binnen de communicatiegroepen
  3. Leadgeneratie proces optimaliseren

TDC Groep; investeren in duurzame relaties

Waar we goed in zijn? Duurzame relaties aangaan met onze professionals. Investeren in (bij)scholing, veiligheid, uitrusting, persoonlijke begeleiding. Kortom, alles wat een mens nodig heeft om met plezier zijn of haar werk te doen. Eén van de redenen waarom echte specialisten graag voor de TDC Groep werken. Andersom geldt dat ook voor onze opdrachtgevers. Veel van onze klanten zijn al jarenlang partner. We kennen ze door en door en weten precies waar ze mee geholpen zijn. We houden korte lijntjes, blijven in gesprek en weten wat er speelt. Daarom kunnen we ook matches maken die gewoon helemaal kloppen. Het is een ‘never ending’ proces, maar dat is ook juist wat we zo graag doen!

TDC Groep; expert in nichemarkten

Als personele dienstverlener zijn we expert in het matchen van vakspecialisten in nichemarkten. Waarom we daar zo succesvol in zijn? We zijn niet alleen simpel een verbindende partij, maar zijn ondersteunend op allerlei vlakken. We zijn bijvoorbeeld altijd op de hoogte van de laatste wet en regelgeving en functioneren graag als vraagbaak voor onze opdrachtgevers. Ook hebben onze mensen allemaal een beroepsmatige achtergrond in de sector waarvoor we werken. Wat betekent dat je bij ons altijd te maken krijgt met iemand die écht inhoudelijk kan meedenken, adviseren en ondersteunen. Of te wel, we spreken dezelfde taal als onze opdrachtgevers én werknemers. Dat werkt gewoon heel goed. We zijn daarbij transparant, kunnen snel schakelen, en gaan geen uitdaging uit de weg. En dát doen we iedere dag weer met alle liefde.   Interesse? Stuur dan een mailtje naar zakelijk@audentis.nl!

In het kort

Locatie:

Enschede

Uren per week:

40

Studie:

Studiefase:

Afstuderen