Ambitieus Twente

Adviseur Duurzame Energie

Als Adviseur Duurzame Energie ben jij gespecialiseerd in verduurzaming van grotere bestaande bouwcomplexen of wijken: ‘Het gasloos maken van de bebouwde omgeving met duurzame techniek’.

Je hebt vaak te maken met ontwikkelaars, woningcorporaties, VVE’s en weet hun wensen zo in kaart te brengen dat het best passende duurzame energiesysteem wordt toegepast.

Aan jou de taak om de beschikbare technische oplossingen af te wegen en te analyseren om te komen tot een systeemontwerp en aanbieding. Samen met je collega’s faciliteer je het hele proces; van intake, analyse tot het bespreken van de oplossing met de klant en de overdracht naar de uitvoerende projectmanagers. Dit is dus jouw ideale baan als je houdt van techniek én het is een pré als je ook nog eens een commerciële drive hebt.

Wat neem je mee?

 • WO/HBO werk- en denkniveau (Werktuigbouw, Sustainable Energy Technology, Technische bedrijfskunde)
 • Starter tot 8 jaar werkervaring (als starter wil je snel veel leren!)
 • Affiniteit en kennis van duurzame technieken
 • Je bent een teamplayer
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Een positieve, flexibele mindset

 

Waar kun je op rekenen?

Met een rugzak vol ervaring ontwikkelt Wij Maken Energie zelf unieke én gepatenteerde energiesystemen. Met een eigen R&D afdeling staat onze organisatie garant voor techniek en innovatie welke we direct kunnen toepassen. Zo helpen wij onze klanten om hun wijk of complex gasloos te maken en ontwikkelen, realiseren én exploiteren wij ook complete duurzame energieprojecten voor nieuwbouw.

Wij Maken Energie is een snel groeiend en bevlogen familiebedrijf; geen adviesbureau of onderzoeksbureau maar een organisatie die daadwerkelijk verduurzamingen realiseert en snel impact maakt op de energietransitie. Als onderdeel van de ‘Linthorst Groep’ (o.a. Linthorst Techniek en Tecco Group) heeft Wij Maken Energie een stevig fundament met 500 gedreven collega’s.

Ga je bij ons aan de slag? Dan mag je dagelijks meedenken en innoveren zodat deze klanten de best mogelijke oplossing ervaren. Zo laten we niet alleen ons bedrijf groeien maar mag jij ook je zelf steeds weer uitdagen om jouw technisch talent te ontwikkelen.

Jouw werkplek

Wij garanderen je een hypermoderne werkplek binnen een gezonde organisatie. Je vindt collega’s met ongekende passie voor techniek maar ook gevoel voor humor. We werken hard maar maken ook graag tijd voor leuke dingen zoals een jaarlijks tuinfeest, zomerborrel, kerstdiner en een ontzettend actieve personeelsvereniging.

 

De feiten op een rij

 • Marktconform salaris met ruimte voor groei
 • Laptop, iPad, telefoon en auto (afhankelijk van senioriteit)
 • Winstuitkering
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden om remote te werken

Meer weten of solliciteren? Ga naar www.wijmakenenergie.nl

In het kort

Locatie:

Apeldoorn

Uren per week:

n.t.b.

Studie:

WB, SET, TBK

Studiefase:

Afgestudeerd HBO/WO