Ambitieus Twente

Consultant Zorgportaal (eHealth)

Wil jij ziekenhuizen helpen hun deuren ook digitaal te openen voor patiënten en zorgverleners? ChipSoft biedt jou die kans. Grijp hem!

Jouw baan

Met onze eHealth functionaliteiten geven zorgorganisaties patiënten en zorgverleners buiten de muren van hun gebouw toegang tot het elektronisch patiëntendossier (EPD). Van een website waar de patiënt zijn dossier rustig kan doorlezen tot het uitwisselen van informatie tussen verschillende zorginstanties overal weet jij iets van. Jij bent dan ook hét aanspreekpunt voor klanten die hiermee werken. Jouw werk beperkt zich echter niet tot het beantwoorden van vragen van de zorginstanties die werken met deze oplossing, jij bent ook betrokken bij het implementeren van onze software, het opleiden van zorgprofessionals op om ermee te werken door ontwikkelen van de bestaande producten. Samen met klanten en onze ontwikkelaars ga jij aan de slag om de software te testen en te ontwikkelen. Wil een ziekenhuis patiënten in staat stellen online afspraken te maken? Jij helpt. Vragen over e-consulten of online dossierinzage? Jij hebt het antwoord. Kortom een gevarieerd aanbod van werkzaamheden die ervoor zorgen dat geen enkele dag het zelfde hoeft te zijn.

Jouw team

Ons Zorgportaal-team telt zestien consultants, tussen de 20 en 35 jaar. Jullie worden aangestuurd door een bevlogen teamleider en vallen onder de afdeling Implementatie & Support. Op jullie kamer is altijd ruimte voor een grapje. Na werktijd doen jullie regelmatig mee aan uitjes en gezamenlijke sportactiviteiten. Door de brede inzet van e-health oplossingen kun je binnen het team je ontwikkelen als expert op het gebied van eerstelijnszorg, gegevensuitwisseling of de belgische zorgstructuur maar ook als je meer kennis wil opdoen van andere onderdelen is hier ruimte voor. Meerdere van jouw teamgenoten zijn al actief binnen andere aandachtsgebieden van onze software

Jouw werkdag

Vanmorgen ben je direct even langs gelopen bij de ontwikkelaars om alle mooie wensen van de projectdag van gisteren te bespreken. Samen hebben jullie enkele van deze wensen uitgewerkt en nu kunnen zij aan de slag met de ontwikkeling. Jij gaat door met het voorbereiden van de cursus die je morgen gaat geven aan de applicatiebeheerders van de zorginstelling. Je collega’s hebben nog wat vragen waar jullie onderzoek naar doen, gelukkig is dit samen zo gepiept!

Wat bied jij?

• De Nederlandse taal machtig zijn / Mastery of the Dutch language

• HBO- of WO-niveau

• Communicatief vaardig

• Klantvriendelijk en servicegericht

• Projectmatig en oplossingsgericht

• Affiniteit met ICT

• Kennis van SharePoint is een pré

Wat bieden wij?

Om het werken bij ChipSoft nóg aangenamer te maken, bieden wij:

• Een aantrekkelijk salaris

• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

• Uitgebreide interne en externe opleidingsmogelijkheden

• Veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden

• Informele werksfeer met sociale activiteiten na werktijd

• Gebruik van sportschool, inclusief personal trainer

Sollicitatieprocedure

Je stuurt een knallende motivatiebrief en cv. Als wij een mogelijke match zien, dan belt één van onze recruiters je op om telefonisch kennis te maken en aanvullende vragen te stellen. We bespreken daarna je sollicitatie met de teamleider van jouw afdeling en dan volgt er een uitnodiging voor een eerste gesprek. Soms schuift een van onze directeuren ook even aan. In dit gesprek gaan we in op jouw functie en vuren we al onze vragen op je af. Uiteraard krijg jij ook volop vragenmunitie. Zijn we allebei enthousiast? Dan volgt soms een tweede gesprek, maar meestal ontvang je van ons een overweldigend contractvoorstel. Tot snel!
Solliciteer nu via deze link!
Deze vacature is ook te vinden op de site van Chipsoft

In het kort

Locatie:

Amsterdam

Uren per week:

40

Studie:

Affiniteit met ICT en gezondheidszorg

Studiefase:

Afgestudeerd HBO/WO