Ambitieus Twente

Technical buyer

Als technical buyer maak jij vanuit operationeel en tactisch niveau het verschil en zorg je voor een betrouwbare inkoop van goederen.

Ben jij de inkoper die ervoor zorgt dat de inkoopdelen van kleine tot grote bedragen voor onze projecten op tijd, kostenbewust en kwalitatief goed worden ingekocht?Heb jij kennis van assemblage- en/of productieprocessen en van diverse materialen en gereedschappen? Kan jij overzicht bewaren, snel schakelen en ben je pro-actief?  Kan je goed overzicht houden en heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel? Heb jij ervaring in werken met ERP (bij voorkeur ISAH)? Beschik jij over HBO-werk- en denkniveau? En beschik jij tevens over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands (Duits is een pre)?

Dan komen wij graag in contact met jou!
Samen met de Procurement Manager werk je aan de inkoopstrategie en heb je invloed op de supply chain. Je onderhoudt nauwe contacten met de afdeling Engineering en de manufacturing engineers over technische specificaties, kwaliteitseisen, planning en budgetten. Je maakt afspraken met leveranciers, draagt zorg voor tijdige beschikbaarheid van materialen die nodig zijn voor de realisatie van onze producten. Met het team bewaak je leveringscondities, levertijden en gemaakte afspraken. Het actief up-tot-date houden van artikeleninformatie is hiervoor noodzakelijk.

Wie zijn wij? 
Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continue in beweging is. Veel producten worden klant specifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Onze motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 90 medewerkers werkzaam.

 

Wat bieden wij?
• Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur

  • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
  • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
  • Een marktconform salaris
  • 200 vakantie-uren en 40 ADV uren per jaar bij een fulltime dienstverband
  • Pensioenregeling
  • Resultaatafhankelijke bonus
  • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland

 

Interesse in de vacature technical buyer?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Femke Jentink, HR Manager, telefoon (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie naar careers@vongahlen.com.

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zich melden via een recruiter of andersoortige intermediair beschouwen wij dan ook als rechtstreekse en ‘fee‘ vrije werving.

In het kort

Locatie:

Zevenaar

Uren per week:

38 uur

Studie:

Studiefase:

Afgestudeerd HBO