Ambitieus Twente

HBO/WO STARTERS

Heb jij jouw HBO of WO opleiding afgerond? Ben jij op zoek naar een startersfunctie of zoek jij een tijdelijke functie voor een tussenjaar? Binnen Von Gahlen hebben we diverse mogelijkheden voor starters op de arbeidsmarkt!

Wie zijn wij?

Von Gahlen is een middelgroot, groeiend familiebedrijf, dat zich kenmerkt door een informele sfeer. Klein genoeg voor korte lijnen en veel invloed, groot genoeg voor een wereldwijde markt. Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring in het ontwerpen en produceren van mooie en complexe hightech producten die gebruikt worden bij onderzoek, productie en vervoer van nucleaire geneesmiddelen. Een boeiende markt die continu in beweging is. Veel producten worden klantspecifiek ontworpen en geproduceerd. Hierbij zijn hoge veiligheids- en kwaliteitsnormen van toepassing. Ons motto is dan ook: Von Gahlen For Sure! De organisatie Von Gahlen bestaat uit meerdere werkmaatschappijen met vestigingen in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten. Op onze hoofdvestiging in Zevenaar vindt het ontwerp, de productie en assemblage van onze producten plaats. Binnen de totale holding zijn ongeveer 90 medewerkers werkzaam.

 

Wij zijn op zoek naar jou als je: 

 • Onze markt interessant vindt en graag een bijdrage levert aan de wereld van nucleaire geneeskunde die zich onder andere richt op kankeronderzoek- en behandeling (hiervoor hoef je niet perse een techneut of medicus te zijn);
 • HBO of WO opgeleid bent, dit kan variëren van (technische) bedrijfskunde tot biomedische wetenschappen tot industriële engineering tot commerciële economie.
 • Een echte teamplayer bent en graag samenwerkt met ervaren collega’s en andere HBO/WO starters;
 • Analytisch sterk bent;
 • Je hebt belangrijk vindt om invloed te hebben op het bedrijfsproces en binnen een internationaal georiënteerd MKB bedrijf echt het verschil kan en wil maken;
 • Affiniteit hebt met werken in digitale systemen;
 • Beschikt over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel Engels als Nederlands.

 

Deze uitdaging wacht op jou 

Afhankelijk van jouw kennis, ervaring en competenties kan je op diverse functies en afdelingen worden ingezet. Dit kan variëren van het ondersteunen van het bedrijfsbureau met het organiseren van de uitvoering van projecten tot het ondersteunen van de service afdeling met orderverwerking voor onze klanten. Ook kan je voor een intern verbeterproject worden ingezet, bijvoorbeeld voorraadoptimalisatie of digitalisering.

 

Wat bieden wij?

 • Een professionele internationale werkomgeving met een no-nonsens cultuur
 • Ruimte en waardering voor initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel
 • Goede begeleiding en opleidingsmogelijkheden
 • Een marktconform salaris
 • 200 vakantie-uren en 40 ADV-uren per jaar bij een fulltime dienstverband
 • Pensioenregeling
 • Resultaatafhankelijke bonus
 • Gunstige ligging aan de A12 tussen Arnhem en Duitsland
 • Flexibele start- en eindtijden

 

Solliciteer direct

Interesse in een informele en uitdagende werkomgeving als starter? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Femke Jentink, HR Manager, via (0316) 52 82 75. Of stuur direct je sollicitatie (motivatie, CV en salarisindicatie) naar werken@vongahlen.com.

 

Je reactie wordt vertrouwelijk behandeld. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Kandidaten die zich melden via een recruiter of andersoortige intermediair beschouwen wij dan ook als rechtstreekse en ‘fee‘ vrije werving.

In het kort

Locatie:

Zevenaar

Uren per week:

24-38 uur

Studie:

TBK/BMW/IE/commerciële economie

Studiefase:

Afgestudeerd HBO/WO