Ambitieus Twente

Aspirant-projectleider

Ben jij een ambitieuze en hardwerkende student? Houd je van het oplossen van diverse technologische vraagstukken en het leiden van een team? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als aspirant-projectleider heb je een diverse rol, waarbij je de schakel bent tussen de projectleider en het team. Hierbij houd je overzicht over projectteams, help je op inhoudelijk vlak bij vraagstukken en ben je het eerste aanspreekpunt voor bedrijven. Je past dus zowel technische als organisatorische kennis toe. Via de link kan je meer informatie vinden. Heb je interesse? Solliciteer dan via de link of stuur een mailtje naar hr@nnts-group.nl.

In het kort

Locatie:

Enschede

Uren per week:

8-12 per project

Studie:

AT, TN, WB, EE of studenten die affiniteit hebben met techniek.

Studiefase:

Afgestudeerd WO