Ambitieus Twente

Industrial Designer

Ben jij een ambitieuze student industrieel ontwerpen en heb je affiniteit met (grafisch) ontwerpen en ontwerp-aspect van het maken van prototypes ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij werken met studenten in multidisciplinaire teams, waarbij jij verantwoordelijk bent voor het design, grafische aspecten en in kaart brengen van onder andere het eisenpakket van stakeholders. Voor deze projecten werk je 8-12 uur in de week, waarbij je jouw werktijden flexibel in kunt vullen. Je houdt je bezig met uitdagende innovaties in opdracht van diverse interessante bedrijven. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en de eindgebruikers van het product. Via de link kan je meer informatie vinden. Heb je interesse? Solliciteer dan via de link of stuur een mailtje naar hr@nnts-group.nl.

In het kort

Locatie:

Enschede

Uren per week:

8-12

Studie:

HBO/WO Industrieel ontwerpen

Studiefase:

Bachelor/Master