Wouter Witzel Medewerker Technische Dienst

Wouter Witzel is al tientallen jaren een specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen. Aan klanten in de hele wereld levert het bedrijf aan de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales, de scheepsbouw, de (petro)chemische- en procesindustrie en de installatiesector. Hiervoor heeft ze een uitgebreid assortiment aan vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Het bedrijf is onderdeel van het Deense AVK, een toonaangevende onderneming die flowcontrol-producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Desondanks heeft WW het karakter van een Twents familiebedrijf weten te behouden. De ontwikkeling, engineering, fabricage en verkoop van de producten vinden plaats in Losser. Meer dan 250 gekwalificeerde medewerkers staan hier klaar om de klant een optimale oplossing te bieden voor ieder proces. Teams van alle afdelingen denken enthousiast mee over continue verbeteracties. Om hun kennis op peil te houden, heeft Wouter Witzel veel aandacht voor het opleiden en ontwikkelen van haar medewerkers.

 

Over de functie

In deze functie werk je samen met collega’s op de technische dienst. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor uiteenlopende zaken, het beheer van de machine park en onderhoud. Binnen het team heeft een ieder zijn eigen specialisatie.

 

Jouw profiel

  • Interesse in techniek en processen;
  • No-nonsense mentaliteit;
  • Je beschikt over een gezonde dosis humor en energie;
  • Jij blijft positief en bent flexibel.

 

Wat bieden we?

  • Een uitdagende functie bij een ondernemende organisatie.
  • Volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Een motiverende, informele werksfeer.

 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Solliciteer naar deze vacature

Deadline

Wie het eerst komt wie het eerst maalt

Uren 

+/- 10 uur per week

Loon

Onbekend

Locatie Wouter Witzel 

De Pol 12
7581 CZ
Losser

 

 

 

Studie

WB, TBK, BK