Wouter Witzel Medewerker Werkvoorbereiding

Wouter Witzel is al tientallen jaren een specialist in het ontwikkelen en produceren van vlinderkleppen. Aan klanten in de hele wereld levert het bedrijf aan de water- en drinkwaterbehandelingsindustrie, elektriciteitscentrales, de scheepsbouw, de (petro)chemische- en procesindustrie en de installatiesector. Hiervoor heeft ze een uitgebreid assortiment aan vlinderkleppen, terugslagkleppen, aandrijvingen en accessoires.

Het bedrijf is onderdeel van het Deense AVK, een toonaangevende onderneming die flowcontrol-producten en in het bijzonder industriële afsluiters maakt. Desondanks heeft WW het karakter van een Twents familiebedrijf weten te behouden. De ontwikkeling, engineering, fabricage en verkoop van de producten vinden plaats in Losser. Meer dan 250 gekwalificeerde medewerkers staan hier klaar om de klant een optimale oplossing te bieden voor ieder proces. Teams van alle afdelingen denken enthousiast mee over continue verbeteracties. Om hun kennis op peil te houden, heeft Wouter Witzel veel aandacht voor het opleiden en ontwikkelen van haar medewerkers.

 

Over de functie

Wij zoeken een bevlogen techneut die het leuk vindt te tekenen in Solid Works en daarnaast administratieve werkzaamheden te verrichten. Wij brengen je de specifieke productkennis bij, en zorgen ervoor dat je over alle tools beschikt om succesvol te kunnen zijn in deze functie. Het betreft een parttime functie (16 uur per week) met ruimte voor groei en ontwikkeling.  Graag zien we dat je het volgende meeneemt aan kennis, competenties en persoonlijke eigenschappen:

  • Je hebt interesse voor ontwerp van technieken, construeren en tekenen van serieproducten;
  • Kennis van MS-Office, 2D & 3D Cad applicaties, rekenprogramma's en ERP systemen;
  • Je werkt accuraat, systematisch en je bent analytisch sterk onderlegt;
  • Goede contactuele eigenschappen, energie en humor.

 

Wat bieden we?

  • Een uitdagende functie bij een ondernemende organisatie.
  • Volop ruimte voor groei en ontwikkeling.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Flexibele werktijden.
  • Uitgebreide opleidingsmogelijkheden

 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Solliciteer naar deze vacature

Studie

Werktuigbouwkunde

Deadline

Wie het eerst komt wie het eerst maalt

Uren 

+/- 16 uur per week

Loon

Onbekend

Locatie Wouter Witzel 

De Pol 12
7581 CZ
Losser