Direct Result Word opgeleid tot young professional

Direct Result geeft gemotiveerde jongeren en studenten de kans zich te ontwikkelen tot young professionals, door interne en externe trainingen en masterclasses. Daarnaast biedt Direct Result oneindige doorgroeimogelijkheden zowel in binnen en buitenland. Iedereen krijgt de handvaten en de vrijheid om zich naar zijn of haar ambities te ontwikkelen. Wij zijn het grootste face to face marketing bureau van Nederland met jarenlange ervaring op het gebied van strategie, campagnes, streetmarketing en door-to-door werving. Omdat wij zo hard groeien zijn we continu op zoek naar nieuw sales en management talent.

Bij Direct Result bepaal je zelf wanneer je werkt en hoeveel jij verdient, afhankelijk van jouw eigen motivatie en prestaties. Je start als deur aan deur verkoper/ambassadeur en afhankelijk van jouw prestaties zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

Heb jij hoge ambities en ben jij gemotiveerd die waar te maken? Dan zoeken wij jou!

 

Over

Werk jij straks bij één van Europa’s grootste face-to-face marketingbureaus? Wie bij Direct Result werkt kiest voor een goed salaris én voor een hechte vriendenkring. Je leert steeds nieuwe skills bij en beleeft epische feestjes. Dus waar wacht je nog op? Solliciteer en maak kennis met ons! Mouwen opstropen en gáán! Direct Result staat voor daadkracht. Als ambassadeur, teamleider, accountmanager of countrymanager bij Direct Result sta je altijd AAN. Jij merkt kansen op, onderneemt actie en motiveert anderen met jouw energie. En je collega’s delen die mentaliteit. Dat zorgt voor een te gekke werksfeer én scores die blijven verbeteren! Wat kan je verwachten? - Flexibele baan, zelf in te delen tijden en dagen - Goed verdienen! - Veel ontwikkelingsmogelijkheden - Familie cultuur - Je krijgt ontzettend veel begeleiding en komt in aanraking met bekende en grote goede doelen

 

De onderzoeksopdracht 

We willen de effecten van verschillende spelelementen (bijvoorbeeld competitie, virtuele beloningen, zichtbare progressie, items vrijspelen en een aanpasbaar uiterlijk) op het gebruik van een van onze apps onderzoeken. Eerst ga je met theoretisch onderzoek bepalen welke spelelementen passen bij de verschillende doelgroepen van de applicatie. Vervolgens zal je een plan van aanpak opstellen welke omschrijft wat de beste manier is om deze elementen te kunnen integreren in de applicatie en welke data verzameld moet worden. Het plan moet door ons te gebruiken zijn bij de ontwikkeling van de applicatie. Tot slot zijn we natuurlijk geïnteresseerd in de effecten. Hiermee kunnen we immers bestaande en potentiele klanten overtuigen van het nut van de app. Daarom moet er een wetenschappelijk model gevonden of ontworpen worden welke de resultaten in beeld brengt en hieruit conclusie en aanbevelingen oplevert aan ons en onze klanten. Afhankelijk van je planning kunnen we het plan van aanpak integreren in de app, waardoor je kan werken met data van echte gebruikers.

 

Wat bieden we?

  •  Een salaris tussen de €50.- euro en €150.- euro per dag, afhankelijk van jouw eigen prestaties!;
  • Een hecht en gemotiveerd team;
  • Veel aandacht aan training en coaching waardoor jij je kan ontwikkelen tot young professional;
  • Een netwerk van professionals dat jou in je gehele carrière enorm van pas zal komen;
  • Een aantrekkelijke commerciële werkervaring voor op je cv;
  • Flexibele werktijden: je bepaalt per week wanneer en hoe vaak je werkt (min. 1x per week beschikbaar);
  • De mogelijkheid om snel door te groeien, zelfs internationaal;
  • Heel veel gezelligheid en feesten: blijf na werktijd gerust even hangen op kantoor onder het genot van een drankje!

Benieuwd waarom wij jou dit aanbieden? Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers goede ambassadeurs worden, zichzelf kunnen ontwikkelen en plezier hebben in het werk wat zij doen.

 

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Solliciteer naar deze vacature