TING studiecoaching

Huiswerkcoach(es)

Loop jij warm voor onderwijsgerelateerd werken? Zou jij graag scholieren willen helpen met het plannen, maken en leren van hun huiswerk? En daarnaast met hen willen werken aan de ontwikkeling van hun zelfbewustzijn en potentieel? Heb je bovendien een portie zelfreflectief vermogen in je en een proactieve, optimistische kijk J? En woon je op bereisbare afstand van Wierden?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

TING studiecoaching is op zoek naar (aspirant) huiswerkcoaches voor onze nieuwe locatie binnen de VO-school ‘de Passie’ in Wierden (voortgezet onderwijs), waar wij per 1 november a.s. starten.
Jouw ‘profiel’: bachelor- of masterstudent of pas afgestudeerd.  Je bent enthousiast, communicatief, vrolijk, proactief, 'eager to learn’, betrouwbaar en toegewijd. Verder heb je van nature interesse in persoonlijke ontwikkeling en (vernieuwend!) onderwijsgerelateerd, werken.

Zie jij het als een uitdaging om jouw coachende kwaliteiten (verder) te ontwikkelen? (We werken onder meer met de 7 gewoonten van Covey!)  En lijkt het je superleuk om met middelbare scholieren te werken en hen verder te brengen? Solliciteer!

Beschikbaarheid: 3 tot 5 middagen per week, in Wierden dus! Het geven van bijlessen behoort ook tot de mogelijkheden.
Werktijden: van ca. 15.00 – 19.00 uur. Marktconforme salariëring.

Herken jij jezelf? Solliciteer dan!

SOLLICITEER NAAR DEZE VACATURE

TING Studiecoaching

Locatie Wierden

Akkerwal 2, Wierden

Uurloon

volgt uit sollicitatie

 

Studie 

bachelor-/master- student

 

 

Uren 

3 tot 5 middagen in de week

Deadline 

wie het eerst komt, wie het eerst maalt