Traineeship Project Analist

Functie

Als project analist draai je vanaf het eerste moment volop mee in een ambitieus team en werk je direct bij de klant. Door onze teamaanpak creëren we een ideale omgeving om snel te leren en verantwoordelijkheid te krijgen, bovendien word je continu uitgedaagd het beste uit jezelf te halen. Je ontwikkelt je op meerdere vlakken van projectbeheersing als planning, risicomanagement, contractmanagement en/of kwaliteitsmanagement. Hierbij werk je nauw samen met je andere Count & Cooper collega’s aan een tender of op een project in uitvoering. Hierdoor beheers je de factor tijd in een project in uitvoering of werk je aan een winnende tenderstrategie. Daarnaast ben je continue bezig om efficiënter te werken en zo een bijdrage te leveren aan het verminderen van faalkosten. We verwachten dus enerzijds analytisch vermogen, ondernemerschap en stressbestendigheid om jezelf te ontwikkelen. Anderzijds zijn we opzoek naar een teamplayer met een gezonde dosis humor en sociale vaardigheden.

 

Aanbod

Wij bieden je een fulltimebaan binnen een hecht, professioneel team met uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder: 30 vakantiedagen, een goede bonusregeling en mobiliteitsvergoeding. Je werkplek is op een schitterende locatie in hartje Rotterdam, naast het Centraal Station.

Count & Cooper investeert in jouw ontwikkeling. Naast coaching on the job, hebben we de Count & Cooper Academy. De Academy biedt persoonlijke begeleiding van ervaren en enthousiaste coaches om je kwaliteiten optimaal te benutten. Uiteraard zorgen we voor de juiste vakinhoudelijke trainingen.

 

Profiel

Je hebt een afgeronde WO-opleiding in de richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Waterbouw of Construction Management & Engineering, maar… het belangrijkste is dat affiniteit hebt met de bouwindustrie en project- en procesmanagement.

 

Is dit dé vacature voor jou?

Solliciteer dan!

SOLLICITEER NAAR DEZE VACATURE

Locatie

Stationsplein 45 unit A7.194, Rotterdam

 

Uurloon

volgt uit sollicitatie

 

Studie 

WO-opleiding in de richting Bouwkunde, Civiele Techniek, Waterbouw of Construction Management & Engineering

 

 

Uren 

volgt uit sollicitatie

Deadline 

wie het eerst komt, wie het eerst maalt