Voort Junior R&D Engineer

Wat jij gaat doen
Als Junior Engineer R&D ben je werkzaam binnen de afdeling R&D en maak je deel uit van een multidisciplinair team van Product- en Softwareontwikkelaars. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van innovatieve automatiseringsconcepten binnen het product.

Je bent in staat om jouw ideeën door middel van een conceptueel ontwerp uit te werken en te toetsen aan de vooraf opgestelde ontwerp-/gebruikerseisen. Hierbij weet je samen met een multidisciplinair projectteam, de kritische ontwerpkeuzes bondig te benoemen, te verdedigen en met het projectteam uit te werken. Je maakt een planning om samen met een team van Productontwikkelaars het conceptuele ontwerp tot in detail uit te werken tot een eerste prototype. Je ziet het als een uitdaging om te komen tot een oplossing met een minimum aantal onderdelen zonder dat je functionele concessies accepteert.
 
Verder ben je in staat om testresultaten te vertalen naar zowel mechanische als besturingstechnische verbeteringen en een ontwerp geschikt te maken voor serieproductie. Als Junior R&D Engineer wordt verwacht dat je kritisch kijkt naar jouw ideeën en ontwerpen. 

Ben jij de kandidaat?
Jij als R&D Engineer bent een teamplayer die graag participeert in multidisciplinaire projectteams. Je bent een collega die beschikt over een sterk analytisch en creatief denkvermogen, gecombineerd met een pragmatische en flexibele instelling. Je weet hoofdzaken en bijzaken goed te onderscheiden en bent daarnaast resultaatgericht en proactief.
 
Functie-eisen:

 • Afgeronde opleiding Werktuigbouwkunde of Mechatronica op HBO- of Universitairniveau met affiniteit richting besturingstechniek en food processing.
 • Beschikken over goede materiaal- en productkennis en eventueel bekend met het ontwerpen van machines voor de voedselverwerkende industrie.
 • Ervaring met het ontwikkelen van machines in een 3D ontwikkelomgeving (SolidWorks).
 • Bekend met het werken in multidisciplinaire projectteams (beeldverwerking, robotica, software ontwikkeling, mechanische productontwikkelaars).
 • Bereidheid tot incidenteel uitvoeren van werkzaamheden in binnen- en buitenland.
 • Beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré).

Wat wij bieden
Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen. Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak. En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons:

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aandraagbonus
 • vakantiedagen zijn afhankelijk van de cao van de opdrachtgever

Waar jij gaat werken
Als Junior R&D Engineer kom je te werken bij een internationale leverancier van geïntegreerde systemen, producten en diensten voor de vis-, vlees- en pluimvee-industrie. Wereldwijd werken 4700 medewerkers voor de verschillende merken.

Meer weten?
Ben jij enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer dan snel op deze functie. 

SOLLICITEER NAAR DEZE VACATURE

“Wij zijn Voort. Dé detacheerder van de beste technische specialisten van Nederland”

Locatie hoofdkantoor

Groenewoudsedijk 63
3528 BG, Utrecht

 

Uurloon

volgt uit sollicitatie

 

Studie 

HBO/WO Werktuigbouwkunde, Mechatronica met affiniteit richting besturingstechiek en food processing

 

 

Uren 

full-time

Deadline 

wie het eerst komt, wie het eerst maalt