Over Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is een financieel solide, onafhankelijk ingenieursbedrijf. We combineren gespecialiseerde technische expertise met een pragmatische kijk op ruimtelijke (her)ontwikkelingen. We leveren onderzoeks- en advieswerk in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, mobiliteit & infrastructuur, energie & duurzaamheid, water en industrie.

 

Maak kennis met Aveco de Bondt

Het vroegere Coberco-terrein aan de Raifeissenstraat in de Enschedese wijk Boddenkamp ondergaat de komende jaren een complete metamorfose. Wonen, werken en ontspannen komen samen in het gebied in en rond de Oude Melkhal van Coberco. Aveco de Bondt is bij dit project betrokken bij de voorbereidende werkzaamheden voor de transitie. Projectontwikkelaar VincentSpikker nodigt ons uit om een kijkje te komen nemen op deze projectlocatie op donderdagmiddag 25 april. Tijdens deze middag leidt de projectontwikkelaar ons rond bij de Oude Melkhal en we gaan ons gezamenlijk buigen over een aantal complexiteiten in het project. Ook wordt er een presentatie gegeven door de projectmanager van Aveco de Bondt. Afsluitend is er tijd voor een borrel in de stad, dan maken we graag nader kennis met je. Hopelijk tot dan!

Aveco de Bondt is een ingenieursbedrijf, we zijn actief in de markten: ruimtelijke ontwikkeling, gebouwen, mobiliteit & infrastructuur, energie & duurzaamheid, water en industrie. Tevens nummer 12 in de top 50 Nederlandse Ingenieursbureaus

 

14:30 uur

Ontvangst op de Oude Markt te Enschede. Presentatie door projectmanager Berny Kok

16:00 uur

Rondleiding door projectontwikkelaar Daniël Spikker op het terrein van de oude Melkhal van Coberco

17:15 uur

Borrel op de Oude Markt te Enschede  

18:00 uur

Einde programma

GEEF JE OP VOOR DE BEDRIJVENMIDDAG

Onze ambitie is een tevreden opdrachtgever én een tevreden medewerker.

Drie kenmerken

Samenwerken aan maakbare oplossingen

Onze opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, waterschappen, provincies en gemeenten en bouwondernemingen, ontwikkelaars en investeerders. We zijn ondernemende ingenieurs. We nemen verantwoordelijkheid en zijn bereid risicodragend te investeren in projecten. Onze 400 specialisten hebben liefde voor hun vak en werken met een grote betrokkenheid aan maakbare, duurzame oplossingen. Dichtbij en samen met de opdrachtgever, vanuit vestigingen in Holten, Amersfoort, Eindhoven en Breda.

Uw partner in de hele keten

Aveco de Bondt heeft alle disciplines in huis om u in elke fase van een project te adviseren en ondersteunen. Van planvorming, ontwerp en engineering tot en met de uitvoering, beheer en onderhoud. Dat betekent voor u: korte lijnen, betere afstemming en één aanspreekpunt voor uw project.

In beweging

We bouwen voort op onze jarenlange ervaring, maar steken vooral energie in de toekomst. Door jonge creatieve ingenieurs kansen te bieden, continu scherp aan de wind te varen, onszelf te verbeteren en in te spelen op veranderingen in een dynamische wereld. Hierbij investeren we in nieuwe werkmethodieken en innovatieve producten en technieken.
We zijn altijd op zoek naar proactieve mensen die nieuwe kennis en ervaring inbrengen en met een frisse blik bijdragen aan onze ambities. We houden van intellectuele en sportieve uitdagingen en blijven zo fit en in beweging.