Over Infram

Infram is een advies/ingenieursbureau werkzaam op de thema’s Ruimte, Mobiliteit, Water en Energie. Onze (+/- 50) adviseurs zijn thuis in civiele techniek, bestuurs- en bedrijfskunde, ruimtelijk ontwerp, duurzaamheid of planologie en vullen elkaar aan. Deze verscheidenheid aan profielen voor de diverse opgaven van onze opdrachtgevers vinden we vanzelfsprekend. Net als gezonde nieuwsgierigheid, enthousiasme en goede sociale vaardigheden.

De visie van Infram

Kernwaarden

“Bovenstaande mix van eigenschappen, vakbekwaamheid en ervaring maakt onze mensen tot uitblinkers in kennis en resultaat. Door het leggen van verbinding tussen partijen, inhoud en belangen realiseren we gedragen besluiten en een goed resultaat. We zetten ambities om in uitvoerbare plannen en verwezenlijken die ook. Met beide benen op de grond, onderzoekend en inventief. Dat levert toepasbare en vaak verrassende resultaten op.”

Strategie

“We koppelen inhoud aan proces, oplossingen aan duurzaamheid. Dat is de kracht van ons advies.”

Innovatie

“Infram speelt in op de innovaties op het gebied van o.a. de energietransitie en waterkeringbeheer. Zo zijn wij het eerste bedrijf in Nederland met een waterstoftankstation en hebben wij een golfoverslagsimulator en grastrekproef ontwikkeld.”

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk aspect bij de invulling van ons advies. Daarnaast zijn wij lid van de CO2-prestatieladder waarin wij ons op het 5e (hoogste) niveau bevinden.

Carrière

Profiel gewenste studenten

“De studenten die wij zoeken zijn enthousiast, flexibel en breed georiënteerd. Bij Infram werk je namelijk aan een breed scala van projecten. Zo werk je in het ene project aan een businesscase en adviseer je de opdrachtgever in het andere project over het beste omgevingsproces.

Bij voorkeur heb je een academische opleiding; beschik je over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden; en vul je dit aan met een flinke dosis enthousiasme en doorzettingsvermogen. Je bent een verbinder tussen inhoud en proces en wilt werken in multidisciplinaire projecten”

Aanbod voor studenten & loopbaanmogelijkheden
“Bij Infram is er volop ruimte voor je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je werkt waan een grote diversiteit van projecten en krijgt snel veel verantwoordelijkheid.
Afstuderen of stagelopen is ook bij ons mogelijk. Zie je een bepaalde ontwikkeling binnen een van de werkvelden van Infram of wil je je verdiepen in een bepaald onderwerp wat aansluit bij de projecten die Infram doet dan is extern afstuderen bij Infram mogelijk. Infram wil jouw eigen initiatief graag ondersteunen en de mogelijkheid bieden om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan onder deskundige begeleiding van een van onze senior adviseurs.

 

“Infram bestaat uit adviseurs; senior adviseurs een managementteam en twee directeuren. De vraag is: Welke ambitie past bij jou? Wil je manager worden van team en een marktstrategie bepalen voor jouw werkveld of richt jij je op je eigen expertise binnen de markt (senoir)? Beide carrière routes zijn bij Infram gelijkwaardig en mogelijk.”

Interessante studies

Civiele techniek
Bestuurskunde
(Technische) Bedrijfskunde