Business & IT Traineeship bij Rabobank

Heb jij je masterdiploma op zak en wil jij je ontwikkelen op het snijvlak van Business & IT? Ontwikkel je IT kennis in 50 dagen opleiding van de Rabobank en start jouw persoonlijke ontwikkeling bij ORMIT in ons gerenommeerde leiderschapsprogramma. Ben je er klaar voor!?

Kick-start jouw carrière met expertise in IT en persoonlijke leiderschap

De financiële wereld verandert en de uitdagingen van vandaag worden opgelost met de technologie van morgen. In dit Traineeship leer je (onder andere) hoe je zelf technologische oplossingen kunt ontwikkelen. Daarnaast leer je hoe je kunt laveren tussen verschillende stakeholders binnen Rabobank, hoe je draagvlak creëert en hoe je een succesvolle implementatie realiseert. Dat maakt dit Traineeship in co-creatie met ORMIT ook zo uniek.  

De succesvolle IT professional van de toekomst is proactief, creatief en is in staat om verschillende belangen en uitdagingen boven tafel krijgen om zo IT oplossingen op maat te kunnen afleveren. Dit is precies waar ORMIT en de Rabobank je voor opleiden!

ORMIT en Rabobank bieden jou een uniek ontwikkelprogramma om je carrière meteen een enorme boost te geven op het snijvlak van Business & IT. Tijdens dit tweejarig programma verrijk je je kennis van verschillende software en business process management tools, zoals PEGA en Java, in 50 dagen training verzorgd door Rabobank. Ondertussen volg je een uitgebreid en intensief ORMIT trainings- en coachingsprogramma, dat zich volledig richt op het optimaal ontwikkelen van jouw talenten. Naast de focus op inhoud en persoonlijke ontwikkeling daagt dit Traineeship je uit om je te bewijzen in een aantal uitdagende rollen binnen de Rabobank. Wij helpen je jouw ultieme doel te realiseren: een succesvolle carrière in Business & IT!

Ontwikkel bij ORMIT

ORMIT perfectioneert haar ontwikkelprogramma sinds 1994. Onze formule is keer op keer succesvol gebleken in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap bij toptalent! Wij versnellen jouw persoonlijke groei bij Rabobank door deze elementen te combineren:

 1. On the job learning: gedurende twee jaar werk je aan uitdagende (IT) projecten binnen de Rabobank.
 2. Een intensief trainingsprogramma: je volgt gedurende twee jaar Traineeship een intensief trainings- en ontwikkelprogramma gericht op software development en business analysis (totaal 50 dagen) en op jouw persoonlijke ontwikkeling als young professional (totaal 25 dagen).
 3. Coaching: een persoonlijke ORMIT Talent Development Manager (TDM) en Senior Managers vanuit Rabobank helpen je om je eigen kwaliteiten nog beter in te zien en in te zetten, om goede projectresultaten neer te zetten en om je leersnelheid als professional te vergroten.
 4. Peer to peer learning: via intervisiebijeenkomsten wissel je kennis uit en leer je van medetrainees. Dit betekent ook recht-door-zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
 5. A Great Place to Work: dit jaar is ORMIT voor de elfde keer beloond voor haar organisatiecultuur. Dit betekent dat je in dienst gaat bij een Great Place to Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

 

SOLLICITEER NAAR DEZE VACATURE

Wat ga je doen?

“In mijn rol als business analist ben ik verbinder tussen IT en de business. Ik vertaal de behoefte van de business naar technische IT oplossingen. Hiermee draag ik bij aan de digitalisering van de Rabobank, zodat deze nu en in de toekomst meegroeit met de technologische ontwikkelingen binnen de financiële sector en de koppositie kan behouden als grootste financiële dienstverlener van Nederland.”

ORMIT & Rabobank Trainee

Tijdens dit tweejarig programma ontwikkel jij je tot volwaardig IT professional die de complexiteit van moderne applicaties binnen de bank begrijpt. En ook snapt wat de bijdrage van deze applicaties is aan de doelstellingen van de Rabobank. Je neemt verschillende projecten op je waarbij je nieuw opgedane kennis meteen gaat toepassen. Denk hierbij aan de rol van Business Analist of Software Engineer. Je gaat aan de slag in multidisciplinaire teams en komt samen tot het gewenste resultaat. Aan het einde van dit tweejarig Traineeship treed je in dienst bij de Rabobank als IT Consultant, Software Engineer of Business Analist.

Over de Rabobank

De Rabobank Groep is een internationale financiële dienstverlener met haar wortels in Nederland. De Rabobank draagt met moed en daadkracht bij aan het oplossen van maatschappelijke problemen in de samenleving. Haar missie luidt ‘Growing a better world together’. De bank is actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. De focus van de Rabobank ligt op een brede financiële dienstverlening in Nederland en internationaal met name op de voedsel- en agricultuursector.

Het beste van twee werelden

Dit Traineeship is tot stand gekomen via een partnerschap tussen ORMIT en Rabobank. Rabobank zorgt voor een mogelijkheid om snel te kunnen excelleren in kennis via een inhoudelijk trainingsprogramma gecombineerd met praktische opdrachten met een grote impact. ORMIT is gespecialiseerd in talent- en leiderschapsontwikkeling en focust zich op jouw persoonlijke groei, je kracht om verbinding te maken en oplossingen ook daadwerkelijk te implementeren. Jouw persoonlijke impact hangt immers af van het creëren van genoeg draagvlak voor jouw IT oplossingen binnen de Rabobank. Deze combinatie van persoonlijke en professionele ontwikkeling zorgt ervoor dat jouw potentie als IT professional maximaal wordt benut!

Kortom

 • Ontwikkel je op het snijvlak van Business & IT bij de Rabobank;
 • Doe mee met een intensief ontwikkeltraject van zowel Rabobank als ORMIT;
 • Excelleer in verschillende projecten waarbij je echt impact maakt;
 • Leer van een persoonlijke coach en ontwikkel jouw talenten, kennis en vaardigheden naar jouw volledige potentie;
 • Bouw een uitgebreid netwerk op binnen de IT organisatie van de Rabobank;
 • Werk in een organisatie met een grote maatschappelijk relevantie;
 • Leer van je medetrainees!

Requirements

Voor dit Traineeship kun je solliciteren als je

 • Affiniteit hebt met IT! En je het lef hebt om nieuwe ideeën op te werpen en innovatie te stimuleren;
 • Een Masterdiploma aan de universiteit hebt behaald;
 • Jezelf ontwikkelt hebt via verschillende extra-curriculaire activiteiten;
 • Maximaal 2 jaar fulltime werkervaring hebt; 
 • Vloeiend Nederlands en goed Engels spreekt / Vloeiend Engels spreekt (met bij voorkeur een basisniveau Nederlands);
 • Makkelijk samenwerkt met collega’s en stakeholders van verschillende afdelingen en culturen.

Selectieprocedure: 

Cv + Motivatiebrief 
Online capaciteitentest 
Eerste interviewronde 
Assessment bij ORMIT 
Aannamegesprek

Interesse? Solliciteer naar deze traineeship

“ORMIT en Rabobank bieden jou een uniek ontwikkelprogramma om je carrière meteen een enorme boost te geven op het snijvlak van Business & IT.”

Locatie

Rabobank, Utrecht

 

Uurloon

volgt uit sollicitatie

 

Uren

fulltime

Studie

Een WO Master afgerond

Affiniteit met IT