Business Analysis & Change Traineeship bij DELA

Ben jij een aanjager van verbetering en verandering in een mensgerichte organisatie? Heb jij een sterk analytisch vermogen, maak je makkelijk contact en krijg je mensen mee met jouw ideeën? Dan is dit Traineeship echt iets voor jou! In dit unieke Traineeship word je opgeleid tot dé schakel tussen businessteams en ontwikkelaars. Je identificeert, analyseert en specificeert de behoeften van verschillende teams en vertaalt deze naar concrete projecten die door (IT) ontwikkelteams kunnen worden opgeleverd. Deze implementeer je vervolgens weer binnen DELA. Zo help je DELA mee te bewegen in een continue veranderende wereld en te groeien, zodat zij ook in de toekomst optimale service kan blijven verlenen aan haar klanten.

Wat doet ORMIT?

ORMIT is sinds 1994 specialist in Traineeships voor toptalent op WO-niveau. Met onze eigen trainers, coaches en psychologen ontwikkelen we bij onze trainees essentiële vaardigheden rondom (project) management. Maar ook sterke persoonlijke karakteristieken zoals daadkracht, lef, reflectievermogen en wendbaarheid. We zijn ervan overtuigd dat dit nodig is om organisaties te veranderen, van binnen uit, met hoofd en hart. De combinatie van ervaren en ontwikkelen zorgt ervoor dat je snel groeit in je professionele rol.

Ontwikkeling bij ORMIT!

ORMIT perfectioneert haar ontwikkelprogramma sinds 1994. Onze formule is keer op keer succesvol gebleken in het ontwikkelen van persoonlijk leiderschap bij toptalent! Wij versnellen jouw persoonlijke groei bij DELA door deze elementen te combineren:

 1. Uitdagende projecten bij DELA: gedurende twee jaar voer je projecten uit die steeds uitdagender worden en waarbij je groeit in verantwoordelijkheid, impact, complexiteit en stakeholdermanagement.
 2. Een Intensief tweejarig trainingsprogramma: bestaande uit 32 trainingen, gericht op leiderschapskwaliteiten en innovatief proces- en verbetermanagement.
 3. Een persoonlijke Talent Development Manager die je helpt om te ontwikkelen naar jouw maximale potentie.
 4. Intervisie bijeenkomsten om te leren van en met medetrainees, ook wel jeb poolgenoten genoemd. Dit betekent recht door zee feedback, eerlijke observaties en blijvende vriendschappen.
 5. De ORMIT & DELA Experience: werken bij een Great Place To Work met bevlogen medewerkers in een cultuur van trots, plezier en vertrouwen!

Het Traineeship: Ambassadeur van verandering binnen DELA

Om een brug te slaan tussen de uitdagingen van DELA en mogelijke (IT) oplossingen, is het belangrijk dat jij continue in dialoog staat met alle betrokkenen. Je neemt interviews af, bereidt sessies voor, analyseert kerndata en denkt na over mogelijke verbeterprojecten. Na analyse initieer je een verbetering om hier vervolgens actief mee de bühne op te gaan. Je instrueert diverse ontwikkelteams en doorloopt een iteratief proces, waarin jij alle stakeholders meeneemt in de voortgang. Je zorgt ervoor dat jouw verandering ook daadwerkelijk wordt gecontinueerd en bent ondertussen alweer aan het nadenken over het volgende project. Zo gaat jouw tijd er bij DELA uitzien. Jij bent de schakel tussen de business & ontwikkelaars en fungeert als ambassadeur van verandering binnen DELA!

SOLLICITEER NAAR DEZE VACATURE

Hoor het van onze trainees

Wat doet DELA?

DELA is een coöperatieve onderneming die zich richt op de continuïteit van het leven. Het is onze ambitie dat onze klanten de toekomst zo zorgeloos mogelijk tegemoet kunnen zien. Dit doen wij  sinds 1937, wat ervoor zorgt dat DELA is uitgegroeid tot een coöperatie van ruim drie miljoen leden.

         Sinds die tijd is de uitvaartwereld enorm veranderd en dat doet ze nog steeds. Prijsvechters betreden de markt, het aantal kleine zelfstandige uitvaartondernemers neemt toe. Daarnaast is er discussie, bijvoorbeeld of de uitvaart niet milieuvriendelijker kan. Of er voldoende ruimte is voor een persoonlijke uitvaart. En of er niet iets van de prijs af kan. Dit zorgt ervoor dat DELA continue moet meebewegen met verandering; maar wanneer betekent verandering ook vooruitgang? That's where you come in!

Wat ga je doen?

Tijdens dit Traineeship is er van alles mogelijk om jouw talenten optimaal te ontwikkelen en impact te maken. Een enorm stijle leercurve in jouw ontwikkeling is gegarandeerd! Hieronder volgen wat voorbeelden waarmee je o.a. aan de slag zou kunnen gaan.

 • Projectmatige ondersteuning van een Teammanager
 • Procesbegeleider
 • Product Owner
 • Change Manager
 • Opzetten van een PMO-dashboard
 • Projectimplementatie
 • Uitvoeren van een opdracht op de afdeling Innovatie
 • Als Business Analyst aan de slag

Requirements

Je kunt voor dit Traineeship solliciteren als je:

 • Een WO Master hebt behaald (of op korte termijn gaat behalen).
 • Kennis van en/of affiniteit met changemanagement hebt.
 • IT savvy bent.
 • 0-2 jaar werkervaring hebt (Fulltime na studie).
 • Iemand bent die de business begrijpt en van daaruit kan meedenken en ook inzicht heeft in hoe je het (technisch) geregeld krijgt.

Instromen is mogelijk vanaf september tot uiteindelijk december

“Ben jij een aanjager van verbetering en verandering in een mensgerichte organisatie?”

Locatie

DELA, Eindhoven

 

Uurloon

volgt uit sollicitatie

 

Uren

fulltime

Studie

Een WO Master hebt behaald
Kennis van en/of affiniteit met changemanagement