Elektronica / Hardware engineer (NNTS)

Heb jij verstand van microcontrollers, PCB’s en het ontwerpen hiervan? Vind je het leuk om hardware te ontwerpen waarop onze software engineers kunnen programmeren? Dan is NNTS op zoek naar jou!

Wie zoeken we?

Voor deze vacature zijn wij op zoek naar studenten die ervaring hebben met het aanpakken van elektrotechnische projecten, of hier op professionele of hobbymatige basis mee bezig zijn. Je hebt affiniteit met microcontrollers, PCB’s en je weet wat er nodig is om een platform volledig op te bouwen.

Wat wordt er van je verwacht?

Als elektrotechnicus ben je verantwoordelijk voor het uitzoeken van de hardware en het ontwerpen hiervan. In samenwerking met de andere teamleden lever je een professioneel resultaat volgens de verwachtingen van de opdrachtgever en de moderne gebruiker.

Je werkt op projectbasis waarbij je afhankelijk van het project en deadlines 8 tot 12 uur per week kan maken. Door onze unieke werkwijze ben je flexibel in je werktijden en heb je de mogelijkheid om per week je werkindeling zelfstandig in te vullen.

 

Ben jij enthousiast? Solliciteer dan naar deze bijbaan! Mocht je vragen hebben, mail dan gerust!

 

SOLLICITEER NAAR DEZE VACATURE

Onze dienstverlening kenmerkt zich door specialistische academische kennis, hoge flexibiliteit, betrouwbaarheid en een frisse blik.

Locatie

NNTS, Enschede

 

Uurloon

volgt uit sollicitatie

 

Uren 

8 – 12 uur / week

Studie 

Je volgt een hbo of wo opleiding in de studierichting Elektrotechniek

 

 

Deadline 

wie het eerst komt, wie het eerst maalt