Zakelijk

Wilt u meedoen als bedrijf en deel uit maken van een rijk netwerk? Dat kan! Voor het aanbieden van stages, traineeships, afstudeeropdrachten, bijbanen en werkacties, neem dan contact met ons op. 

 

Recruitment

Audentis neemt graag het voortouw in het stimuleren van de contacten tussen bedrijven en studenten. Jaarlijks worden hiervoor verschillende evenementen georganiseerd op het gebied van recruitment. Hierbij kunt u denken aan een Ambitiedag, waarbij ambitieuze studenten middels een aantal workshops in aanraking komen met verschillende deelnemende bedrijven. Het oplossen van een case geeft het bedrijf direct inzicht in de competenties van de student en tijdens informele momenten kunnen direct nuttige contacten gelegd worden. Enkele deelnemende bedrijven van de afgelopen jaren zijn Shell, Unilever, Optiver, Grolsch, Ormit, YER, Deloitte en ASML.

Dit jaar vond de Ambitiedag plaats op maandag 26 november 2018. Deelnemende bedrijven waren: Infram, YER, Arnold & Siedsma en Gupta Strategists. Voor toekomstige deelname en voorwaarden kunt u contact opnemen. 

Wilt u exclusiviteit in het evenement en de studenten langs op eigen locatie? Dat is mogelijk. Zogenaamde Activiteitendagen kunnen worden opgezet waarbij deelnemende studenten een projectrondleiding krijgen. De deelnemers worden op basis van studierichting verkozen, zodat een kwalitatieve match ontstaat. Aansluitend kan een bedrijvendiner plaatsvinden. Tijdens het diner kunt u met studenten van uw keuze over verschillende organisatiegerelateerde onderwerpen hebben, maar ook is er natuurlijk ruimte voor informele zaken. 

Heeft u zelf creatieve ideeën over een dergelijke invulling van een activiteitendag, zoals golfen, zeilen, of gewoonweg een gave projectlocatie, neem dan wederom contact op! 

Sponsoring

Bent u liever geïnteresseerd in een sponsorovereenkomst? Dat kan door middel van productsponsoring, maar ook door het promoten van uw organisatie op de Sociëteit, in studentencafé 't Gat in de Markt of in de studieruimte De Bul. Daarnaast zijn er door het collegejaar heen vele evenementen zoals de Diesweek en de introductieperiode Kick-In. Tijdens de Audentis Kick-In presenteert de vereniging zich aan de honderden nieuwe studenten die aan de Universiteit Twente gaan studeren en organiseert Audentis 10 dagen lang activiteiten om de nieuwe eerstejaars zich in Enschede thuis te laten voelen. 

 

Voor meer informatie over deze grote evenementen kunt u contact opnemen met onderstaande gegevens:

Op werktijden zijn wij te bereiken via het onderstaande telefoonnummer: 

053-4328384

 

Voel vrij om te mailen naar:

senaat@audentis.nl t.a.v. mej. Klok

 

 

Postadres:      

Postbus 551

7500 AN Enschede 

 

Bezoekadres:

Sociëteit T.R.A.M.

De Pakkerij

Oude Markt 24

7511 GB Enschede